Ieder heeft zijn eigen beweging zowel in het lichaam als in het leven.


Geen verwijzing osteopathie nodig

Voor osteopathische behandeling hebt u geen verwijzing nodig van huisarts of specialist. U kunt via deze website zonder verwijsbrief een afspraak maken. Een osteopathisch consult heeft geen gevolgen voor uw jaarlijks eigen risico.

Kosten

De kosten van een consult bedragen € 100,-.  Een consult duurt 50 minuten en kan iets uitlopen. Een consult voor kinderen tot 16 jaar kost € 85,- en duurt circa 45 minuten. Een enkele keer is een vervolgconsult een half uur, dit is altijd in overleg. Kosten hiervoor bedragen € 65,-. Vervolgconsult baby's en kinderen tot 12 jaar zijn wel 65,- en 30 mintuen.

Uw afspraak verplaatsen of afzeggen is geen probleem. Wanneer u dit echter korter dan 24 uur van te voren doet, dan zal het consult in rekening worden gebracht.

Pinnen? Ja, graag!

Vergoeding

Doordat ik ben aangesloten bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie), vergoeden de meeste aanvullende verzekeringen het consult geheel of gedeeltelijk.

De vergoeding is afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de aanvullende polis. Vraag zelf goed bij uw zorgverzekering na wat u vergoed krijgt!

Vergoedingen 2021

Actueel

Het is fijn wanneer u een eigen handdoek meeneemt en eventueel een waterflesje voor na de behandeling. Met verkoudheid mag u gewoon komen. Mocht u zich ziek voelen en/of koorts hebben dan is het verstandig om thuis te blijven.

.

Osteopathie Den Haag Pieterse

Afspraak maken