Ieder heeft zijn eigen beweging zowel in het lichaam als in het leven.


Geen verwijzing osteopathie nodig

Voor osteopathische behandeling hebt u geen verwijzing nodig van huisarts of specialist. U kunt via deze website zonder verwijsbrief een afspraak maken. Een osteopathisch consult heeft geen gevolgen voor uw jaarlijks eigen risico

Kosten

De kosten van een consult bedragen € 88,-.  Een consult duurt 50 minuten. Een consult voor kinderen tot 16 jaar kost € 75,- en duurt circa 45 minuten. Een enkele keer is een vervolgconsult een half uur, dit is altijd in overleg. Kosten hiervoor bedragen € 65,-.

Uw afspraak verplaatsen of afzeggen is geen probleem. Wanneer u dit echter korter dan 24 uur van te voren doet, dan zal het consult in rekening worden gebracht.

Pinnen? Ja, graag!

Vergoeding

Doordat ik ben aangesloten bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie), vergoeden de meeste aanvullende verzekeringen het consult geheel of gedeeltelijk.

De vergoeding is afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de aanvullende polis. Vraag zelf goed bij uw zorgverzekering na wat u vergoed krijgt!

Vergoedingen 2021

Actueel

De praktijk mag open blijven in deze nieuwe lockdown. De osteopathische zorg is voor iedereen toegankelijk. De coronamaatrdegelen zijn als volgt (update van 27 december 2021):

- Bij covid achtige klachten kan de afspraak niet doorgaan. Bij milde verkoudheidsklachten kunt u een thuistest doen op de dag van de afspraak in de praktijk. Verder is de GGD richtlijn van toepassing. Wij vragen iedereen om zorg te dragen voor uw gezondheid. Vaccinatiestaat is niet verplicht om te delen.

- Mondkapje is weer verplicht.

- Het is fijn indien u 2 twee eigen handdoeken meeneemt of 1 grote handdoek.Osteopathie Den Haag Pieterse

Afspraak maken